een tasting in een stokerij

 

Klinkt als de hemel, niet?

Het hele jaar door worden er tastings georganiseerd in de stokerij. Meestal wordt zo een avond ingezet met een rondleiding in de stokerij waarna de tasting begint. Gepaard van een woordje uitleg leer je bij over de producten en leer je proeven en smaken beschrijven. Steeds een zeer leerrijke en goedgevulde avond waarbij gezelligheid centraal staat. Bekijk onderaan de aankomende tastings en schrijf je snel in want volzet is volzet!

 
 
CUVÉE WIJNSTASTING

TWEEJAARLIJKSE PROEFSESSIE VOOR WIJNFANS

  • Facebook
 

Het is mogelijk om de stokerij te bezoeken tijdens de openingsuren van dinsdag tot zaterdag, voor groepen van min. 15 personen. Individuele personen kunnen steeds terecht tijdens onze jaarlijkse opendeurdag om een kijkje te nemen achter de schermen of tijdens één van onze tastings waarin ook een rondleiding doorheen de stokerij zit.

Inspiratie nodig voor een leuke uitstap met het bedrijf? Een unieke verjaardag vieren met de bende vrienden? Schrijf ik me in voor een tasting? Dit kan allemaal bij ons in de stokerij!

Hieronder vindt u enkele standaard opgemaakte fomules waaruit u kan kiezen, maar uiteraard zijn specifieke vragen mogelijk. 

BEZOEK ONS

Organiser je zelf een feestje, eetfestijn of ander gebeuren op een andere locatie?

Ontdek wat de Event Service van Stokerij VdS voor je kan betekenen!