top of page

Kom gerust langs en verdwaal in de wereld van wijnen en sterke dranken.

Persoonlijke uitleg en ruime parking voor de deur.

 

Naast de productie achter de schermen, is er ook een winkel voor particulieren aan het gebouw. Hier kunnen alle producten zorgeloos aangekocht worden rechtstreeks bij de producent. Naast de eigen producten zijn er ook wijnen, aperitieven en sterkedranken uit alle windstreken te vinden.

 

Trends worden nauwlettend gevolgd en heel regelmatig verandert het aanbod aan cadeauverpakkingen en giftboxen. Zo is er altijd iets te vinden voor jong en oud.

dinsdag - vrijdag: 09u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00

zaterdag: 09u00 - 17u00

Wijnen_edited.jpg
IMG_7603.JPG

VAN 'T VAT

Ingevoerde dranken rijpen verder op vat en kunnen zo rechtstreeks per fles afgetapt worden. Vraag gerust naar het aanbod!

Kelderresten.jpg

KELDERRESTEN

In de winkel liggen steeds wijnen van oudere jaargangen of laatst overgebleven wijnen van een reeks. Altijd interessante en leuke ontdekkingen aan bodemprijzen.   

Whisky.jpg

SCOTCH WHISKY

Onder meer de Schotse Single Malt collectie is opmerkelijk. Vaak verandert het aanbod en organiseren we tastings over Single Malts in de stokerij. Dé ideale locatie! Bekijk onze datums.

62345074_2167716513297340_65989223148997

JE EIGEN FLES

Van een originele en persoonlijke cadeau gesproken! Kies je gewenste drank (gin, rum, likeur...), je gewenste fles, en bel ons je naam door. Kom je cadeau de volgende dag ophalen. Kan ook terplaatse in de winkel. 

Wijnen winkel.jpg

WIJNEN

Selectief aanbod kwaliteitswijnen uit de oude wereld. 

DISTILLATEN

Exclusieve spirits uit gekende streken en verrassingen uit minder gekende streken.

Download de laatste wijnbrochure

Het gepassioneerd en gediplomeerd team bij Van der Schueren staat je graag te woord in de winkel of via info@stokerijvds.be

bottom of page