Winkel voor particulieren

Kom gerust langs en verdwaal in de wereld van wijnen en sterke dranken.

Persoonlijke uitleg en ruime parking voor de deur.

Naast de productie achter de schermen, is er ook een winkel voor particulieren aan het gebouw. Hier kunnen alle producten zorgeloos aangekocht worden rechtstreeks bij de producent. Naast de eigen producten zijn er ook wijnen, aperitieven en sterkedranken uit alle windstreken te vinden. Trends worden nauwlettend gevolgd en heel regelmatig verandert het aanbod aan cadeauverpakkingen en giftboxen. Zo is er altijd iets te vinden voor jong en oud.

OPENINGSUREN

dinsdag - vrijdag: 09u00 - 12u00 en 13u00 - 18u00

zaterdag: 09u00 - 17u00

VAN 'T VAT

Ingevoerde dranken rijpen verder op vat en kunnen zo rechtstreeks per fles afgetapt worden. Vraag gerust naar het aanbod!

KELDERRESTEN

In de winkel liggen steeds wijnen van oudere jaargangen of laatst overgebleven wijnen van een reeks. Altijd interessante en leuke ontdekkingen aan bodemprijzen.   

SCOTCH WHISKY

Onder meer de Schotse Single Malt collectie is opmerkelijk. Vaak verandert het aanbod en organiseren we tastings over Single Malts in de stokerij. Dé ideale locatie! Bekijk onze datums.

JE EIGEN FLES

Van een originele en persoonlijke cadeau gesproken! Kies je gewenste drank (gin, rum, likeur...), je gewenste fles, en bel ons je naam door. Kom je cadeau de volgende dag ophalen. Kan ook terplaatse in de winkel. 

© 2021 by Stokerij VdS BV. Alle rechten voorbehouden

Stokerij VdS BV

Lion d'Orweg 19

9300 AALST 

BELGIË - BELGIUM

BE0678 747 404

Geniet met mate.